elenco Aziende - HOME PAGE -

Oxi злато 10
< CALMAR BACK

Боја на косата за развој - CALMAR


OXI злато 10
NULL
   +39 0331 1706328
Download PDF

           Производ видено Visits: 76584 пати

offer/price
The best on the market / Il meglio del mercato
from the factory

Oxi злато 10
NULL

oxi злато 10 vol. / Vol 10 Емулзија
антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибилен со сите видови на tinturao whitener. Со кокосово масло во неа косата останува мека без да бидат премногу нападнат од bleaches и бои се користат во смесата.
Особено погоден за боење Нац боја.

Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот damiscelare. Користете ракавици.
Шише 1000ml
250 мл

oxi злато 20 vol. / Vol 20 Емулзија
Антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибилен со сите видови на tinturao whitener. Со кокосово масло во неа косата останува мека без да бидат премногу нападнат од bleaches и бои се користат во смесата.
Особено погоден за боење Нац боја.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот damiscelare. Користете ракавици.
Шише 1000ml
Шише 250 мл

oxi злато 30 vol. / Vol 30 Емулзија
Антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибилен со сите видови на tinturao whitener. Со кокосово масло во неа косата останува мека без да бидат премногу нападнат од bleaches и бои се користат во смесата. Особено погоден за боење Нац боја.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише 1000ml
Шише 250 мл

oxi злато 40 vol. / Vol 40 Емулзија
Антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибилен со било кој тип на боја или whitener. Со кокосово масло во неа косата останува мека без да бидат премногу нападнат од bleaches и бои се користат во смесата. Особено погоден за боење Нац боја.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише 1000ml
Шише 250 мл

oxi злато детектор Слатка 2,7 %
Антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира на специфични тон -на- тон бои. Со кокосово масло во неа косата останува мека без да бидат премногу нападнат од bleaches и бои се користат во смесата. Особено погоден за боење Нац боја.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише 1000ml
Шише 250 мл

oxi злато детектор Плус том 25
Антиоксидант крем миризлива дополнителни стабилизира. Компатибилен со било кој тип на боја или whitener. Хорас кокосово масло во неа косата останува мека без да бидат премногу нападнат од bleaches и бои се користат во смесата.
Особено погоден за боење Нац боја.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише од 1000 ml

Хидроген пероксид 20 том
Кислород Хидроген пероксид дополнителни крем миризлива течност стабилизира.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише од 1000 ml

Хидроген пероксид 30 том
Хидроген пероксид стабилизиран екстра ликвидните.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише од 1000 ml

Хидроген пероксид 40 том
Хидроген пероксид стабилизиран екстра ликвидните.
Како да го користите : Употреба во согласност со инструкциите на пакувањето на производот за да се меша. Користете ракавици.
Шише од 1000 ml

itenesfrdeptruarhybebgcazhcsdaeletfafigaglhihrhuidiwjakoltlvmkmsmtnlnoplroskslsqsvthtltrukvi
contact us
Contattaci Subito
Newsletter
Gossip e News
Beauty Bazar
GLOBENews
E-commerce
Globelife TV - Internet television
Hairfashion Gallery
Beauty News
Hair cafe
Marketing
Hair Collection
 
privacy policy